Pressemeddelse fra Team Xpedit

Forårstræning Brno

Steven og Simon Tirsgaard var på årets første træning i påsken på den 5,4 kilometer lange Brno bane i Tjekkiet, hvor vejret viste sig fra det bedste side med sol og varme.

Det kunne mærkes, at der sidst blev kørt på BMW S 1000 RR- racerne i oktober 2018. Der skulle lige bankes lidt rust af på de første træningspas, der også var kvalifikation til et senere cup- løb sidst på dagen.

Cup- løbet blev kørt sidst på dagen, hvor Steven og Simon hurtigt trak fra i spidsen af feltet. De skiftedes lidt til at føre løbet, hvor Steven kørte først over målstregen ved det ternede flag med Simon lige efter som nr. 2.

Vi kunne godt have brugt endnu 1 træningsdag udover de 2 dage vi var på banen i forvejen. Nu ser vi frem til 1 afdeling af DM maj på Anderstorp banen i Sverige.

0311-190421-B-011_311.jpg