Danish SBK kalender 2019

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere løbskalenderen for Danish SBK 2019. 
Det har ikke været nemt at få kabalen til at gå op, men bliver man ved lykkes det som regel. 
Vi har haft svært ved at få køretid på de danske baner og må derfor til den kommende sæson se ud over den danske grænse.

Løbskalender 2019 lyder som følger:

1. SM-DM Anderstorp Sverige
11-12 Maj 2019

2. Flexlease Night Race Padborg Park
23-24 Aug. 2019 (Obs. Fredag-Lørdag)

3. SM-DM Anderstorp Sverige
7-8 Sep. 2019

4. Yokohama DM- Finalen Jyllandsringen
5-6 Okt. 2019


NB. Begivenhederne kan nemt tilføjes til kalender-applikationer ved at gå til eventet, og klikke Google Calendar eller ICS.

Det er et spændende setup vi har til den kommende sæson. Vi lægger ud med en afdeling i Sverige på den legendariske racerbane, Anderstorp Raceway. Her vil vi skulle dyste mod vores kampklare naboer i deres Superstock 600 og Superbike klasser. Vi vil køre efter eget reglement og det vil tælle separat på resultatlisten.

Andet løb bliver afholdt på Padborg Park, hvor vi samler feltet (600cc og 1000cc sammen) for at deltage i det meget populære Night Race event. Dette event bliver lidt anderledes end tidligere, da man tager fredag i brug og afslutter arrangementet med en brag af en fest lørdag aften når alle (incl. Os) har fået kørt alle heat færdig. Der er ingen kørsel søndag.

Tredje løb bliver igen på den gamle VM bane Anderstorp i Sverige. Dette er samtidig finaleløbet for det Svenske mesterskab, så det bliver helt sikkert nogle spændende heat at deltage i.

Vi slutter sæsonen af med et brag af en finale sammen med DTC på Jyllandsringen. Vi håber på at være lige så heldige med vejret som sidste år, som gjorde det til en fantastisk afslutning med masser af tilskuere, fede heats og top klasse ræs.

Danish SBK 2019 Facebook.jpg